2011. május 11., szerda

Saint George MTB Maraton 2011


   Idén is megrendezésre kerül a maratonunk, a pályák maradtak a tavalyiak, a nevezési díj sem változott (35 lej). Ami idéntől másképp lesz az a következő:

 • a nőknél is ugyanaz a kategória van ami a férfiaknál mind a két pályán (<18 év, 18-35 év, 35< év)
 • lesz egy rövid pálya (kb 10km) a gyerekes szülők és az amatőrők számára
 • online iratkozás május 29.-ig, aki online iratkozik az a becenevét felírhatja a rajtszámára és kapni fog egy jelképes ajándékot
További részleteket pedig a fenti képre kattintva érhettek el.

Jó edzést!

3 megjegyzés:

 1. Szia,

  megkérdezhetem az ide bevágott maraton banner és a jacko sport oldal is miért elsősorban román nyelvű ? Így figyelünk saját anyanyelvünkre és erősítjük azt, hogy már magyar embereknek is románul reklámozunk ?

  VálaszTörlés
 2. Szia!

  Igen, kicsi kavarás van a a két nyelv között, mármint arra értem, hogy a banner a blogomon románul van míg a szöveg magyarul viszont a verseny honlapja egyelőre csak román nyelv érhető el. Elsősorban azért román nyelvű mert országos szinten megrendezett sportesemény és rengeteg román anyanyelvű kerékpárost vonzanak az itteni hegyek, többé kevésbé a magyarok is értik a román nyelvet szerintem annyira, hogy megértsék. Teljesen egyet értek veled de így nagyobb esélyünk van több versenyzőt szerezni.

  UI: hamarosan, magyarul is elérhető lesz a jackosport.ro weboldal

  Szép napot!
  János

  VálaszTörlés
 3. Fontos, hogy az idelátogató "román anyanyelvúek" ne csak a hegyeinkben gyönyörködjenek, hanem minket és a kultúránkat, helyzetünket is egyúttal behatóbban megismerjék. Az ilyen események is kiemelkedő jelentőségűek ebből a szempontból(is).

  VálaszTörlés